Stichting Klippel Trenaunay Nederland is aangesloten bij:Iedereen
------------------------------------------------- SKTN heeft de ANBI status


Facebook


SamenwerkingsverbandHevas


Sturge Weber

SKTN LOGO

Lid/Donateur worden doe je zo


De tijden veranderen in de zorg en in de samenleving. Niets waar we aan gewend waren blijft nog hetzelfde.

Wij als patiëntenvereniging merken dat vooral die veranderingen in de zorg voor veel mensen lastig zijn om mee om te gaan lees verder

Studiemiddag Jeugdartsen 23 november 2017

Afscheid bestuurslid

Tijdens onze bijeenkomst op zaterdag 7 oktober in Burger Zoo die in samenwerking met Hevas werd gehouden,  hebben wij afscheid genomen van ons gewaardeerde bestuurslid Teunica Dorrestijn.

Teunica heeft enkele jaren geleden al aangeven haar functie van bestuurslid te willen beëindigen. Door het installeren van nieuwe bestuursleden en ingegeven door de aanstaande fusie met Hevas was er nu ruimte om te stoppen met haar bestuursfunctie.
Teunica heeft zich tientallen jaren in verschillende functies binnen het bestuur ingezet voor Sktn en haar leden/donateurs. Het bestuur is haar dan ook zeer erkentelijk voor haar bewezen diensten.

Onder dankzegging, een mooie bos bloemen, een fijne kadobon en een luidapplaus heeft het bestuur afscheid van haar genomen. Wij wensen haar al het goede voor de toekomst.

Namens het bestuur,
René van Gellekom, voorzitter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>